Vælg en side

Hvem er jeg?

Kristina Pryds

Jeg hedder Kristina Pryds. Jeg er uddannet Cand.pæd.psyk og har arbejdet kommunalt en hel del år både som konsulent og leder. Jeg har gennem min karriere bevæget min interesse mere og mere over i råd- og vejledning og coaching. Jeg er særligt optaget af hjælp til mennesker, der føler sig magtesløse og handlingsfattige, familievejledning, og rådgivning af forældre der har et barn med en diagnose eller er i tvivl om, hvorvidt deres barn har en diagnose. Særligt for disse tre grupper er, at de alle er i mistrivsel og ønsker hjælp til at komme ud af det og blive motiveret til at kunne bevæge sig fremad.

Læs mere..

Hvordan jeg arbejder

Jeg arbejder altid ud fra et refleksionsperspektiv, så jeg stiller mange spørgsmål for at forstå, og for at kunne rådgive ud fra, hvor du er og hvor du gerne vil hen, om det er på egne vegne, eller på dit barns, eller families vegne. Det er ikke mig, der skal finde de løsninger, der passer til dig. Det skal du selv, men jeg hjælper dig gerne med at finde dem og følge dem.

Jeg kører både onlinesession, session med fremmøde og jeg kører på hjemmebesøg. Det er helt op til dig, hvad du er tryggest med. Glæder mig til at møde dig. Kontakt mig her

Kontakt mig

Kristina pryds
+45 2033 2232
mail@kristinapryds.dk